Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FED Cup. Cehia a anunțat lotul pentru întâlnirea cu România

Postat la: 26.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Căpitanul echipei Cehiei, Petr Pala, a anunțat lotul naționalei Cehiei pentru întâlnirea cu România din Fed Cup. Lucie Safarova (locul 9 WTA) este marea absentă. Cehia va avea în componență următoarele jucătoare: Petra Kvitova (7 WTA), Karolina Pliskova (12 WTA), Barbora Strycova (48 WTA), Denisa Allertova (66 WTA).

În schimb, echipa României nu se va putea baza pe serviciile Simonei Halep, care va suferi o operație. De asemenea, Alexandra Dulgheru se confruntă cu probleme de sănătate și nu știe daca va putea evolua cu Cehia.

Echipa de FED Cup a României va întâlni, pe teren propriu, formaţia Cehiei, în sferturile de finală ale Grupei. Întâlnirea România - Cehia va avea loc la 6-7 februarie 2016. Învingătoarea dintre România şi Cehia va juca în semifinale cu Germania sau Elveţia. România a ajuns între cele mai bune opt echipe din lume după ce a învins, în luna aprilie, la Montreal, echipa Canadei, cu scorul de 3-2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE