Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












FED CUP. România vs Cehia. Simona Halep: "Avem o şansă pentru că nici cehoaicele nu sunt într-o formă foarte bună"

Postat la: 21.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fedcup.com

Următoarea competiție la carea va evolua jucătoarea română de tenis Simona Halep (24 de ani, locul 2 WTA) este Fed Cup. Viiitorul pare însă, sumbru. România nu mai are nici o reprezentatntă pe tabloul feminin. Halep a declarat la sosirea în țară că nici Cehia, viitoarea adversară a echipei României, nu este în formă.

"Nu e uşor în Fed Cup, dar poate o să ne revenim complet şi o să facem o treabă foarte bună acolo. Sunt foarte motivată, îmi doresc mult să merg şi să joc bine. Chiar cred că o să mă ajute meciurile de la Fed Cup şi sper să ne calificăm. Cred că avem o şansă pentru că nici cehoaicele nu sunt într-o formă foarte bună. Abia aştept să mergem la Cluj, nu am fost niciodată şi am auzit că şi sala este superbă. E un eveniment foarte mare pentru noi, în sferturi deja, luptăm pentru locuri cât mai sus în clasamentul Fed Cup.

Avem ca adversare o echipă foarte puternică, ele au experienţă în Fed Cup, au câştigat de atâtea ori, dar mie nu mi-e teamă şi nici fetele nu simt acest lucru şi o să ne motivăm una pe alta ca să dăm tot ce putem. Este o presiune, deoarece este un eveniment mare pentru ţara noastră, dar m-am obişnuit să simt presiunea şi încerc să joc şi cu ea. În unele momente am jucat foarte bine când am simţit presiune şi ăsta e un lucru bun. Încerc să mă maturizez cât de mult pot în acest sport şi să fiu cât mai bună", a declarat Halep, la sosirea în România, potrivit Mediafax.

Andreea Mitu (locul 96 WTA), Irina Begu (locul 21 WTA) şi Simona Halep au fost eliminate în primul tur la Australian Open, în timp ce Monica Niculescu (locul 40 WTA) şi Alexandra Dulgheru (locul 61 WTA) au părăsit competiţia în manşa secundă.

Echipa de FED Cup a României va întâlni, pe teren propriu, formaţia Cehiei, în sferturile de finală ale Grupei. Întâlnirea România - Cehia va avea loc la 6-7 februarie 2016. Învingătoarea dintre România şi Cehia va juca în semifinale cu Germania sau Elveţia. România a ajuns între cele mai bune opt echipe din lume după ce a învins, în luna aprilie, la Montreal, echipa Canadei, cu scorul de 3-2.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE