Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Florin Andone a fost votat cel mai bun atacant din liga a doua spaniolă: "Îmi doresc să promovez cu Cordoba, iar pe 10 iunie să fiu la Euro"

Postat la: 29.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Internaționalul român Florin Andone a fost votat cel mai bun atacant al turului în liga a doua din Spania, de ascultătorii postului de radio Cadena Ser, scrie digisport.ro.

Jucătorul a marcat pentru Cordoba de 10 ori în acest sezon. Andone este golgeterul grupării andaluze și se află pe locul 3 în clasamentul cel mai buni marcatpri din Liga Adelante, după Sergio Leon (Elche - 13 goluri) și David Rodriguez (Alcorcon - 11 goluri).

Andone a dezvăluit că obiectivele sale în acest sezon sunt promovarea în Primera Division alături de Cordoba și să facă parte din lotul României la Euro 2016.

"Planul nostru este să recâștigăm primul loc cât mai repede posibil sau, în cel mai rău caz, să nu mai pierdem locul doi. Visul de a promova ne va face să nu dăm niciun pas înapoi, nu mă gândesc că nu vom promova. Ar fi un eșec să nu promovăm, dar cred că avem ce ne trebuie pentru a atinge acest obiectiv.

Mi-aș dori ca echipa mea, Cordoba, să fie deja promovată înainte să înceapă Euro. Nu pot lăsa selecționata deoparte pentru că asta îmi dă ‘viață'. Îmi doresc să promovez cu Cordoba, iar pe 10 iunie să fiu la Euro, în meciul cu Franța. Eu sper că cele două vise se vor îndeplini", a declarat Andone pentru Cadena Ser.

După 22 de etape, Cordoba ocupă locul 2 în liga a doua din Spania, cu 39 de puncte, cu trei mai puține decât liderul Deportivo Alaves. Primele două locuri promovează direct, în timp ce ocupantele locurilor 3-6 dispută un play-off de promovare

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE