Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gala AFAN 2015. Șumudică a fost desemnat cel mai bun antrenor

Postat la: 08.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

Vineri seara a avut loc gala organizată de Asociaţia Fotbaliştilor Amatori şi Nonamatori (AFAN), din România. Marius Şumudică a fost desemnat cel mai bun antrenor, iar Constantin Budescu a primit premiul pentru cel mai bun fotbalist din campionatul intern în 2015, ambii de la Astra, informează mediafax.ro. Budescu a fost declarat şi cel mai bun atacant.

În cadul aceleași gale, Silviu Lung Jr., tot de la echipa giurgiuveană, a primit premiul pentru cel mai bun portar.
Cel mai bun fundaş a fost ales Fernando Varela (Steaua). Sportivul din Insulele Capului Verde i-a revenit şi premiul pentru cel mai bun jucător străin din România.
FC Viitorul a primit premiul fair-play, dar şi un premiu pentru cel mai bun conducător de club (Gheorghe Hagi) şi unul pentru cel mai bun tânăr jucător - Ianis Hagi.
Selecţionerul Anghel Iordănescu a obţinut premiul pentru excelenţă, în timp ce Mirel Rădoi a primit premiul pentru întreaga carieră.

Alte premii acordate la gala AFAN:

Cel mai bun mijlocaş - Nicolae Stanciu (Steaua).
Cel mai bun arbitru - Cristian Balaj
Cea mai bună jucătoare de fotbal - Ştefania Vătafu
Cel mai bun jucător de futsal - Robert Lupu

Premiile AFAN au fost acordate performerilor anului în urma voturilor primite din partea fotbaliştilor şi antrenorilor care activează în primele trei eşaloane.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE