Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gheorghe Hagi i-a premiat pe Simona Halep, Elisabeta Samara și Horia Tecău

Postat la: 18.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: academiahagitv.ro

Trei dintre cei mai buni sportivi români ai anului, jucătoarea de tenis Simona Halep, jucătoarea de tenis de masă Elizabeta Samara și tenismanul Horia Tecău au fost premiați, joi seara, la Ovidiu, de Gheorghe Hagi, pentru performanțele lor, înaintea partidei dintre Viitorul și Steaua, din sferturile de finală ale Cupei României. Toți cei trei sportivi sunt constănțeni.

Halep (locul 2 WTA) a câștigat în 2015 trei turnee: Shenzhen, Dubai și Indian Wells. De asemenea, ea a jucat semifinale la US Open și a participat la Turneul Campioanelor de la Singapore.

Samara a cucerit titlul european la simplu, a câștigat argintul european la dublu feminin și cu echipa.

Horia Tecău a câștigat în 2015 turneul de Grand Slem de la Wimbledon și Turneul Campionilor, ambele la dublu, alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

Cei trei au primit câte un tricou al echipei de fotbal FC Viitorul cu numele lor și cu numărul 1 pe spate, precum și câte o plachetă. Dintre cei trei, doar Tecău nu a putut fi prezent, acesta aflându-se în Statele Unite, unde pregătește sezonul competițional 2016.

''Sincere felicitări din partea Academiei Hagi pentru rezultatele excelente realizate în anul 2015! Prin performanțele atinse în cariera ne-ați demonstrat că nu există bariere pentru a pătrunde și a te menține în elita mondială!'', este textul înscris pe fiecare dintre plachete, potrivit unui comunicat al Academiei Hagi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE