Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gică Hagi a fost aprope de un transfer la Napoli. De ce nu a ajuns la fosta echipă a lui Maradona

Postat la: 08.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: radiodeep.ro

Gică Hagi putea fi urmaşul lui Diego Maradona la Napoli. Dezvăluirea a fost făcută chiar de "Regele" fotbalului românesc. într-un interviu acordat ziarului Italian Gazzetta dello Sport, potrivit digisport.ro.

"Încă sunt supărat pe oficialii Bresciei. O spun abia acum, după mulţi ani: am primit o ofertă de la Napoli, pentru a fi urmaşul lui Maradona. Argentinianul plecase, iar eu trebuia să devin noul număr 10, dar Brescia nu a acceptat oferta", a povestit Hagi pentru Gazzetta dello Sport.

Diego Maradona s-a despărţit de Napoli, echipa pe care a condus-o spre singurele două titluri de campioană din palmaresul clubului, în 1991, după ce a fost depistat pozitiv la un control antidoping. În primul sezon la Brescia, a marcat de cinci ori în Serie A, dar Brecia antrenată de Mircea Lucescu a retrogradat.

"Brescia a fost un test pentru mine, cel mai dificil moment din cariera mea: barajul cu Udinese şi retrogradarea. Ne-am revenit însă repede, iar eu am mers în formă la Mondialul din 1994", a mai spus Hagi.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE