Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gică Hagi deplânge situația Stelei: "Păcat de un club atat de mare, care se distruge"

Postat la: 10.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gheorghe Hagi (50 de ani) a comentat problemele cu care se confruntă Steaua, cel mai important club de fotbal din România. Fostul internațional român consideră că vinovați sunt conducătorii clubului din Ghencea, deoarece nu au ajuns la un acord cu MApN în problema cu sigla și palmaresul.

"Pacat de un club atat de mare, care se distruge. Din pacate, Steaua nu e ceea ce trebuie. Am spus-o de la inceput, era bine sa se inteleaga cu Armata, sa fie toata lumea unita, sa ramana toti suporterii impreuna, pentru ca numai asa sunt puternici, numai asa Steaua poate fi puternica.

În momentul de față, toată lumea pierde. Brandul Steaua, tot ce a construit în ani și ani, se pierde în momentul de față. Iar jucătorii sunt cei care suferă cel mai mult. Se simt singuri, nu se simt puternici, pentru ca suporterii iti dau o motivatie si o putere incredibila ca sa joci. La Steaua nu e o relatie buna intre jucatori si suporteri si de aici pleca multe probleme", a spus Hagi la Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE