Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gica Hagi tună și fulgeră: Vreau să am respect, să tac din gură, dar...

Postat la: 25.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Patronul/antrenor al FC Viitorul, Gheorghe Hagi, s-a arătat indignat de arbitrajul din meciul cu Dinamo și a reclamat două penalty-uri pe care echipa sa nu le-a primit. "Regele" cere mai mult respect din partea arbitrilor.

La sfârșitul meciului încheiat la egalitate 1-1 cu Dinamo, Hagi a declarat că în minutele 58 și 68 echipa sa ar fi trebuit să beneficieze de două penalty-uri. "Amândouă sunt clare. Primul e penalty, nu 99%, ci 200%! La al doilea e talpă în careu, în cel mai rău caz e indirectă", a spus Hagi.

Patronul FC Viitorul face un apel la arbitri. "Eu nu zic nimic, n-ați văzut ce s-a întâmplat? Vreau să am respect, să tac din gură, dar asta e. Din respect față de ei (n.r. față de arbitri) n-am cum să vorbesc acum, dar să se gândească foarte bine, că și noi alergăm și când cineva merită ceva, dacă vezi, dă-o! Suntem o echipă la fel ca toți ceilalți, nici mai jos, nici mai sus. Atunci, respectă-ne!", a declarat Gheorghe Hagi, la finalul meciului.

Hagi s-a arătat mlțumit de echipa sa și mai ales de suporterii care i-au susținut în continuu. "Echipa a jucat extraordinar, ne-am mulțumit suporterii, am jucat mai bine decât o echipă cu tradiție. Ne susțin și le mulțumim. E ceva nou pentru noi și le mulțumim că vin lângă noi și cred în noi.", a adăugat antrenorul și patronul de la FC Viitorul.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE