Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali a lămurit situația Stelei. Atac fără precedent la adresa lui Boroi: "O marionetă! O să vină DNA-ul"

Postat la: 23.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fanatik.ro

Patronul Stelei, Gigi Becali, a susținut vineri o conferință de presă la Palatul din Aleea Alexandru. Unul dintre subiectele abordate a fost legat de războiul cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua București, care pare departe se sfârșit.

"Încă de când am luat echipa, toate datoriile Armatei au fost preluate de mine. De atunci, Armata a avizat favorabil ca FC Steaua are personalitate juridică, continuând activitatea de performanță și preia tradițiile glorioase ale acesteia", a declarat Becali, la Sport.ro.
"SC FC Steaua București preia locul în Liga I, plus toate drepturile asociate, scria în actul semnat atunci. Am falsificat eu ceva, am luat eu Steaua cu macaraua? Am făcut niște acte conform legilor statului român. Poate n-am făcut bine? Dar s-a făcut o anchetă a Parchetului, dispunându-se neînceperea urmăririi penale, a completat Gigi. Pâi dacă eu am făcut corect, iar Statul român zice că e corect, ce mai e de zis?"

"Boroi este o marionetă! S-a văzut stăpân pe acolo. De ce nu le cere bani și celor de la volei? O să fie luat..o să vedeți voi. O să intervină DNA-ul", a mai spus finanțatorul campioanei.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE