Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali, despre mitingul suporterilor Stelei: "O să vină Jan Pavel cu încă doi-trei. Se încearcă o nouă Mineriadă"

Postat la: 23.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gigi Becali nu dă doi bani pe mitingul suporterilor Stelei care vor organiza un miting împotriva finanțatoruli echipei, sâmbătă, 24 octombrie.

"Ceea ce încearcă Boroi și Talpan e o măgărie, o nouă Mineriadă. Au cunoscut ei un judecător, dar nu mai merge așa în România.
Ce vor să-mi spună ei? Cî baza sportivă o țin ei acolo? Am investit zece milioane de euro, am făcut parcări de trei milioane de euro, cu bună credință că rămân acolo. Acum mă dau afară? Nu mai merge în România, nu mai este în România ce a fost. O să mai fie care sunt nebuni și sunt lacomi și le-a luat diavolul mințile. România o ia pe drum bun și nu mai merge cu mineriade ca la Boroi și Tolpan!. O să vină 73 de oameni! Vor să strângă bani? Păi să mi-i dea mie... Sunt dispus să negociem. Atenționez părinții să nu-i lase pe copii la manifestație. Dacă intră în unitatea militară, pot să-i împuște
!", a declarat Gigi Becali, într-o conferință de presă.

Fostul lider al galeriei steliste Jan Pavel organizează, sâmbătă, de la ora 14.00, un miting la Stadionul Steaua din Bulevardul Ghencea, sub deviza "Pe 24 octombrie ne luăm clubul înapoi", cu referire la gruparea de fotbal patronată de Gigi Becali.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE