Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Gigi Becali, prezentat de presa sârbă, înainte de Steaua - Partizan: "Un om de afaceri controversat care răpește hoți"

Postat la: 29.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: nasultv.ro

Publicația sârbă 24Sata l-a prezentat pe Gigi Becali în ziua meciului dintre Steaua București și Partizan Belgrad din prima manșă a turului trei preliminary al Ligii Campionilor. Ziariștii din țara vecină nu au fost prea măgulotori la adresa latifunduarului din Pipera.

"Un om de afaceri controversat care răpește hoți". În opinia ziariștilor sârbi, Becali o ia de sus pe Partizan "întrucât consideră că Steaua va trece ușor în turul următor".

"Cine este, de fapt, Gigi Becali?", continuă publicația sârbă.

"Este un om de afaceri controversat, care cândva l-a amendat pe fotbalistul Rafal Grzelak pentru că era chel. Este extrem de periculos, i-a răpit pe hoții care i-au furat mașina, iar pe unul dintre ei l-a împuscat în picior. Mai mult decât atât, Becali este un mare rasist, refuzând să-l transfere pe Sinama Pongole pentru că era de culoare", a maiu scris publicația sârbă, potrivit ziare.com.

Prima manșă din turul trei preliminar al Ligii Campionilor dintre Steaua și Partizan se va disputa la București, pe "Arena Națională", miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30. Meciul va fi transmis în diurect de PRO TV. Suporterii nu vor avea acces în stadion, deoarece campioana mai are o etapă de suspendare. Returul se va disputa la Belgrad, o săptămână mai târziu, miercuri, 5 august, de la ora 20:45.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE