Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horia Tecău a fost desemnat campion mondial la dublu, de Federația Internațională de tenis

Postat la: 22.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horia Tecău a fost desemnat campion mondial la dublu pe anul 2015, alături de partenerul său olandez, Jean-Julien Rojer, a anunțat marți Federația Internațională de tenis (ITF).

Cei doi au cucerit împreună primul lor titlu de Grand Slem, la Wimbledon. Ei s-au mai impus în turneul de la Rotterdam (Olanda), precum și în Turneul Campionilor de la Londr.

"Este o mare satisfacție să închei anul în calitate de campion mondial ITF, pentru a doua oară în cariera mea. Ne-am îmbunătățit toate aspectele jocului și suntem fericiți că am mers în direcția bună. Aceasta este ceea ce am visat și reprezintă o mare motivație pentru a merge mai departe și a încerca să ne forțăm din nou limitele", a precizat Tecău.

Olandezul Rojer a spus, la rândul său: "Sunt extrem de fericit și bucuros de modul în care a decurs întregul an. Reprezintă o mare satisfacție obținerea acestor rezultate, împreună cu partenerul meu Horia, după ce am depus o muncă atât de mare".

ITF va acorda titlurile de campioni mondiali pe 31 mai, în timpul unui dineu organizat în cadrul ediției 2016 a turneului de la Roland Garros.

 

 

 

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE