Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horia Tecău, FELICITAT de Simona Halep și Gică Hagi pentru victoria de la Wimbledon

Postat la: 11.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Simona Halep (locul 3 WTA) l-a felicitat pe Horia Tecău, prin intermediul contului de Facebook, pentru titlului câștigat la Wimbledon, în proba de dublu masculin, alături de olandezul Jean-Julien Rojer.

"Champ, you did it! Felicitări, Horia!", a scris Halep pe contul de Facebook.

Gică Hagi nu s-a lăsat mai prejos și i-a transmis un mesaj de felicitare jucătorul de tenis.

"Bravo lui, felicitări. Mă bucur pentru el, e un sportiv serios, care a muncit. Să ajungi să câştigi un Grand Slam, chiar dacă la dublu... Merită felicitări", a spus Hagi la Digi Sport.

Horia Tecău, Simona Halep și Gică Hagi sunt originari din Constanța.

Perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie numărul 4, a câștigat finala probei de dublu masculin la cel de-al treilea turneu de Grand Slem al anului, Wimbledon. Cei doi au învins în ulitma fază a competiției londoneze, cuplul Jamie Murray/John Peers (Marea Britanie/Australia), cap de serie numărul 13, cu scorul de 7-6 (5), 6-4, 6-4.

Tecău a devenit al doilea român care s-a impus pe iarba de la Wimbledon, după Ilie Năstase, care a câștigat tot la dublu în finala din 1973, alături de americanul Jimmy Connors, în faţa australienilor John Cooper şi Neale Fraser.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE