Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Horia Tecău ocupă cea mai bună poziție din carieră. A ajuns pe podimul probei de dublu

Postat la: 14.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Horia Tecău și partenerul său din proba de dublu masculin au urcat pe a treia poziție a clasamentului mondial și sunt întrecuți în acest moment doar de frații Bryan. Din nefericire, Florin Mergea a coborât două poziții în clasament.

Tecău și Jean Julien Rojer se află pe locul 3 în clasamentul probei de dublu masculin, cel mai bun loc al carierei. Practic, Horia Tecău este cel mai bun tenismen de după frații Bryan, singurii care îl devansează în ierarhia mondială.

Florin Mergea, și el sfertfinalist în proba de dublu la US Open, a coborât două poziţii şi se află pe locul 14.
Veștile și mai bune vin de la clasamentul pentru Turneul Campionilor, Horia Tecău și Jean Julien Rojer sunt ca și calificați, ocupând locul 2, în timp ce cuplul Florin Mergea/Rohan Bopanna ocupă poziţia a opta și trebuie să aștepte turneele asiatice pentru calificare.

La simplu, cel mai bine clasat român este Marius Copil, care a urcat trei poziții, până pe 182. E urmat de Victor Hănescu, care a coborât 11 locuri, până pe 224, și de Adrian Ungur, care a coborât şase locuri, până pe 255.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE