Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Houssine Kharja a vorbit în presa din Maroc despre transferul la Steaua București: "Am avut oferte din Italia și Spania"

Postat la: 23.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Marocanul Houssine Kharja (32 de ani) a oferit un interviu unei publicații din țara sa natală, în care a vorbit despre transferul la Steaua. Mijlocașul a dezvăluit că a mai avut și alte oferte, din Spania, Italia și Brazilia.

"În primul rând, istoria clubului. Steaua este un club mare în România și în Europa. A câștigat Cupa Campionilor în 1986. Apoi, am fost convins de discursul președintelui Valeriu Argăseală și al directorului sportiv Mirel Radoi, pe care îl cunosc bine. Și antrenorul lui Al Ahli, Cosmin Olăroiu, m-a încurajat în aceeași masura să mă alătur acestui club. Mi-a vorbit foarte frumos de club și de entuziasmul care îl înconjoară.

Și eu am vrut să semnez cu o echipa mare, precum Steaua, care se luptă constant la titlu și se califica în mod regulat în Liga Campionilor. Toate acestea au contat când am făcut alegerea, chiar dacă am mai avut oferte din Italia, Spania și chiar din Brazilia", a spus Kharja

Mijlocașul a vorbit și despre suporterii campioanei en-titre a României..

"Am destulă experiență ca să gestionez presiunea fanilor. Voi lua această presiune ca un factor de motivare, pentru că vreau să dau tot ce am mai bun pe teren. Când joci în fața a mii de suporteri care îți susțin cauza, atunci vrei sa dai 100%. Există, e adevărat, o atenție sporită asupra mea, dar eu îmi vreau să ajut echipa cu experiența și jocul meu", a mai spus Kharja.

Kharja s-a născut în Franţa, la Poissy. A evoluat însă în 75 de meciuri pentru echipa națională de fotbal a Marocului și a marcat 12 goluri. Kharja a venit din postura de jucator liber de contract, dupa ce si-a reziliat intelegerea cu Sochaux. În cariera sa, Houssine Kharja a mai evoluat pentru echipele Sporting Lisabona, Ternana, AS Roma, Piacenza, Siena, Genoa, Internazionale Milano, Fiorentina și Al-Arabi.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE