Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iker Casillas, scrisoare emoţionantă de adio! Portarul a lăsat-o pe Real Madrid pentru FC Porto

Postat la: 12.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportskeeda.com

Portarul Iker Casillas(34 de ani) s-a despărţit, cu lacrimi în ochi uminică, de Real Madrid. Spaniolul a citit în faţa reprezentanţilor mass-media, o declaraţie prin care le-a mulţumit fanilor, oficialilor clubului şi familiei sale, promiţând totodată că nu va înceta să susţină echipa madrilenă, potrivit Mediafax.

"În primul rând, bună ziua tuturor. Vă mulţumesc pentru că sunteţi aici şi alături de mine în acest moment atât de special. Astăzi am venit la acest stadion (n.r. - la arena Santiago Bernabeu), la acest mare stadion, pentru a mă despărţi de voi toţi şi în special de cei care iubesc Real Madrid. După cum ştiţi, de ieri nu mai sunt component al echipei Real Madrid şi fac parte din FC Porto", şi-a început Casillas discursul.

Iker Casillas şi-a motivat alegerea de a evolua pentru FC Porto. "Voi face totul pentru a nu înşela aşteptările şi mă voi lupta din toate puterile pentru a câştiga toate trofeele posibile cu noua mea echipă. Mulţumesc mult, Porto, pentru că ai avut încredere în mine", a adăugat ibericul.

Casillas a început fotbalul în 1990, la grupele de copii și juniori ai clubului Real Madrid. Pasul la echipa mare a "galacticilor" l-a făcut în 1999. De atunci a cucerit trei trofee ale Ligii Campionilor, a câştigat de trei ori Campionatul Mondial al Cluburilor, de două ori Supercupa Europei, de cinci ori campionatul Spaniei, de două ori Cupa Spaniei şi de patru ori Supercupa Spaniei.

Iker Casillas se desparte de singurul club din carieră, Real Madrid. Portarul spaniol va evolua la gruparea portugheză FC Porto.

"Parcă ieri aveam nouă ani şi îmbrăcam prima dat echipamentul echipei Real Madrid, un vis împlinit pentru mine. În tot acest timp am suferit, am râs, am plâns, ne-am bucurat împreună. M-am simţit foarte iubit, atât în momentele bune cât şi în cele dificile. Acest club nu m-a învăţat doar să fiu sportiv, m-a format ca om m-a ajutat să cresc imprimându-mi valorile sale: respectul, camaraderia, înţelegerea şi mai ales modestia", a subliniat fotbalistul.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE