Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Încă un candidat la președinția FIFA. Prezentarea elvețianului Gianni Infantino

Postat la: 26.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: uefa.org

Secretarul general al Uniunii Europene de Fotbal (UEFA), elvețianul Gianni Infantino, s-a decis să candideze la președinția FIFA, informează cotidianul francez L'Equipe, citat de Agerpres.

Reamintim că președintele UEFA, Michel Platini, a fost suspendat pentru perioadă de 90 de zile de comisia de etică a FIFA, iar candidatura sa la președinția forului fotbalistic mondial nu va fi examinată pe perioada suspendării. În aceste condiții, UEFA va prezenta un plan de rezervă. Astfel, Gianni Infantino se va prezenta la alegerile prezidențiale după ce a discutat săptămâna trecută despre acest lucru cu Platini. Comitetul Executiv al UEFA a decis luni candidatura elvețianului.

Infantino s-a născut la data 23 martie 1970, iar profesia sa este de avocat polyglot. La origini este italian. Funcția de secretar general al UEFA o ocupă din 12 august 2010.

Dacă Platini va putea în cele din urmă să se prezinte, el își va retrage candidatura. Data limită de depunere a candidaturilor pentru președinția FIFA este luni 26 octombrie (astăzi)

Și-au mai depus candidatura șeicul Salman Bin Ebrahim Al Khalifa din Bahrain, sud-africanul Tokyo Sexwale, prințul iordanian Ali Bin Al Hussein, francezul Jerome Champagne și David Nakhid, fost internațional din Trinidad-Tobago.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE