Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Încă un club din Liga 1, îngropat în datorii. Narcis Răducan: "Sunt datorii istorice"

Postat la: 20.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportingorj.ro

Președintele clubului Pandurii Târgu Jiu, Narcis Răducan, a recunoscut afirmat că la gruparea gorjeană sunt "datorii istorice". Oficialul afirmă însă că nu există riscul unei depunctări, ca în cazul Astrei. 

"La Pandurii nu există acest risc, al depunctării. Problemele sunt din trecut, dar ușor, ușor le-am eșalonat și nu există absolut niciun risc ca Pandurii să fie depunctată. Sunt datorii istorice de câteva sute de mii de euro, dar eu cred ca usor, usor pot fi acoperite", a declarat Răducan pentru Dolce Sport.

Oficialul Pandurilor speră ca penalizarea de 6 puncte dictată împotriva cluburilor CFR Cluj și Petrolul Ploiești să rămână valabilă până la finalul stagiunii.

"Dacă un club este penalizat, să rămână penalizat. Cluburile care au fost penalizate în ultimul timp, din câte am vazut, cu un avocat bun poți să-ți iei punctele înapoi și rămâi cu aceeași jucători, la fel de valoroși, și rămâi și cu același obiectiv", a mai spus el.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE