Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiul din Club Colectiv. Adrian Despot de la Vița de Vie s-a numărat printre victime

Postat la: 31.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Solistul trupei Vița de Vie, Adrian Despot se afla și el la concertul din Club Colectiv și a fost rănit în timpul incendiulșui produs vineri seara. Cunoscutul cântăreț s-a aflșat printre cele aproape 200 de persoane internate în spitalele din Capitală.

Potrivit paginii de Facebook a cântărețului, rănile suferite de Despot nu au fost grave și a fost trimis acasă de medici după ce I s-au oferit îngrijiri medicale.

Postarea este însoţită de mai multe mesaje de încurajare. "Din fericire, Adrian este OK, a ajuns întreg acasă", se precizează pe pagina de socializare.

De asemenea, pe pagina formaţiei Viţa de Vie au fost publicate mesaje de condoleanţe pentru victimele incendiului şi încurajări pentru persoanele rănite. "Dumnezeu să-i odihnească! Ne rugăm pentru cei care sunt răniţi".

Ultimul bilanţ al incendiului de vineri seară din Club Colectiv arată 27 de persoane decedate şi alte 146 de persoane internate la acest moment la spitalele din Capitală, a anunţat, sâmbătă dimineaţă, secretarul de stat Raed Arafat, precizând că 17 dintre decedaţi nu au fost identificaţi.

Arafat a precizat că 17 din cele 26 de persoane decedate în afara spitalelor nu au fost identificate. De asemenea, sunt neidentificaţi 5 din cei 146 de răniţi internaţi la acest moment.

Vineri seară, clubul Colectiv găzduia un concert al trupei Goodbye to Gravity, pentru lansarea unui nou album - "Mantras of war". Intrarea la acest concert a fost liberă,
iar accesul în club s-a făcut începând cu ora 20.30.

Martori aflaţi în club au declarat că incendiul a fost provocat de artificiile din timpul spectacolului, buretele fonic de pe un stâlp al clădirii aprinzându-se, iar ulterior focul s-a propagat la tavan. Bucăţi din plafon, care era capitonat şi el cu burete fonic, s-au desprins şi au căzut peste oameni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE