Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incendiul din Club Colectiv. Mesajul lui Ciprian Marica pentru familiile victimelor

Postat la: 31.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ciprian Marica, fostul căpitan al naționalei României a fost impresionat de tragedia produsă, vineri noaptea, în clubul Colectiv din București și a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj de condoleanțe pentru familiile celor care și-au pierdut viața în tragedie.

"Dumnezeu să-i odihnească pe copiii care au pierit la concert! Şi să le dea putere familiilor lor să treacă peste această dramă teribilă! Condoleanţe!Să ne rugăm pentru cei care suferă în spitale, să aibă putere! M-a emoţionat enorm şi dovada de umanitate a celor care au mers şi merg în continuare la centrul de transfuzii să doneze sânge pentru răniţi!", a scris Marica pe Facebook.

În urma incendiului produs vineri seară în Clubul Colectiv din centrul Capitalei şi-au pierdut viaţa 27 de oameni, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. La acest moment, 146 de persoane sunt internate în 12 spitale din Bucureşti.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE