Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incidente la finalul meciului Ungaria vs România 0-0. Forțele de ordine au folosit bastoane și gaze lacrimogene

Postat la: 05.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Dacă înaintea meciului, fanii naționalei României s-au bătut între ei, la finalul partidei a fost rândul ungurilor să-și dea în petec. Câteva sute de suporteri maghiari s-au încăierat cu poliția, vineri seara, lângă Groupama Arena din Budapesta, stadion care a găzduit meciul dintre echipele de fotbal ale Ungariei și României, din preliminariile EURO 2016, informează Agerpres.

Forțele de ordineau folosit bastoane și gaze lacrimogene pentru a dispersa mulținmea. Suporterii au ripostat cu sticle, pietre și chiar ramuri de copaci. Pe distanțe de sute de metri străzile din jurul arenei erau pline de cioburi și mirosul de gaz persista la minute bune după ce poliția a eliberat zona.

Reprezentativa de fotbal a României a încheiat la egalitate, scor 0-0, meciul susţinut, vineri, la Budapesta, în compania selecţionatei Ungariei, în etapa a şaptea a grupei F din preliminariile Campionatului European din 2016.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE