Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Incidente pe Arena Națională în timpul meciului România - Finlanda, din preliminariile EURO 2016

Postat la: 09.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sportnews.libertatea.ro

La meciul România - Finlanda, scor 1-1, în preliminariile EURO 2016 au asistat 47.987 de spectatori, ceea ce a fost un nou record pentru echipa națională de fotbal. Din aceștia însă, cinci suporteri au primit interdicţii de acces pe stadioane ca urmare a unor incidente. De asemenea, Jandarmeria București a dat amenzi în valoare totală de 4.000 de lei, potrivit Mediafax.

"La începutul primei reprize a existat un conflict între mai mulţi suporteri din zona peluzei nord, care a fost aplanat rapid de către jandarmi. În urma acestui incident cinci suporteri au primit interdicţia de a intra pe arenele psortive pentru o perioadă de la şase luni la un an şi s-au aplicat sancţiuni în valoare totală de 4.000 de lei pentru provocare şi participare la scandal", a declarat Georgian Enache, purtător de cuvânt al Jandarmeriei București.

Enache a mai spus că în cursul zilei de joi au fost confiscate un total de 105 bilete care fuseseră scoase la vânzare la suprapreţ.

Naționala de fotbal a României a remizat, scor 1-1, în compania reprezentativei similare a Finlandei, joi seara, într-un meci care a avut loc pe Național Arena, în etapa a 9-a a Grupei F, din preliminariile Campionatului European din 2016.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE