Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ioan Neculaie a fost ELIBERAT de Magistrații Tribunalului Braşov

Postat la: 30.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Magistraţii Tribunalului Braşov au decis ca Ioan Neculaie să fie eliberat. Finanțatorul clubului FC Brașov va fi cercetat sub control judiciar pe o perioadă de 60 de zile, în dosarul în care este acuzat de spălare de bani, potrivit Digi24

Nici avocaţii apărării şi nici Parchetul nu au contestat această măsură. Procurorul de instanţă nu a fost prezent în sală, la pronunţare, în jurul orei 4:00 în această dimineaţă.

Omul de afaceri braşovean Ioan Neculaie a fost reţinut, joi seară, de procurorii Parchetului Tribunalului Braşov, după ce a fost audiat timp de aproape zece ore în dosarul de evaziune fiscală şi spălare de bani în care au avut loc percheziţii la clubul FC Braşov şi la locuinţa sa.
.
Neculaie este suspectat că a scos ilegal bani din firmele pe care le controlează, bani proveniţi din vânzarea de jucători sau din vânzarea drepturilor de televizare ale unor meciuri susţinute de echipa FC Braşov. Prejudiciul adus statului este de circa 10 milioane de euro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE