Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ion Țiriac este acuzat că a distrus turneul de la Hamburg

Postat la: 01.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Cotidianul italian La Repubblica anunta ca cel mai bogat român, Ion Țiriac, este acuzat că a distrus turneul de la Hamburg, unul dintre cele mai bine cotate din circuitul ATP. El este cel care a decis scoaterea turneul de la Hamburg, numit Openul Germaniei, din categoria Masters.

"Turneul de la Hamburg facea parte din Masters Series, dar din 2009 locul i-a fost luat de Openul de la Madrid, la cererea insistenta a potentului Ion Tiriac", noteaza sursa citata. Oficialii de la Hamburg au facut tot ce le-a stat in puteri ca turneul sa nu fie scos din Masters Series. Ei au actionat in judecata ATP, dar au pierdut procesul. Pana in 2009, la Hamburg participau toti tenismeni de elita. Ultimii castigatori au fost Roger Federer in 2007 si Rafael Nadal in 2009. Dupa ce turneul a fost decazut la categoria World Tour 500, castigatori au fost jucatori ca Andrey Golubev sau Fabio Fognini.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE