Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Ionuț Lupescu, despre Național Arena: "Cum să nu-și dea pompierii acceptul? Suntem penibili în România ca de obicei și batem câmpii!"

Postat la: 09.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Ionuț Lupescu, șeful Comisiei Tehnice de la UEFA, a comentat problemele Arenei Naționale. Cel mai mare stadion din România nu a primit avizul ISU, în caz de incendii.

"Arena Națională nu îndeplinește condițiile de siguranță? Eu cred că d-asta suntem așa în țara noastră și trecem imediat de la o extremă la alta printr-o tragedie foarte mare. Nu poți compara ce s-a întâmplat în clubul respectiv cu stadionul național. Acolo s-a organizat o finală de Europa League, dar și alte meciuri importante. Și-acum nu mai este bun, asta mi se pare penibil!

Faptul că acoperișul nu este bun, atunci să-l nu-l mai deschidă și să-l lase închis. Care e problema? De obicei exagerăm cu multe lucruri și stricăm o compeție pe lucruri care nu-și au rostul. Cum să nu-și dea pompierii acceptul? Păi și până acum cum s-a jucat? Fără acest acord?! Suntem penibili în România ca de obicei și batem câmpii!", a declarat Lupescu, la Dolce Sport.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE