Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Iordănescu a răspuns acuzelor lui Marica: De ce să îl sun? E greu să fii selecţionat când nu ai jucat o bună perioadă de timp

Postat la: 31.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Selecționerul Anghel Iordănescu i-a răspuns atacantului Ciprian Marica (29 de ani) după ce fotbalistul afirmase că a aflat din presă că nu este convocat pentru meciurile cu Ungaria şi Grecia din preliminariile Campionatului European de fotbal, el nefiinf sunat de niciun membru din staful naţionalei.

"Jucătorii echipei naţionale trebuie să înţeleagă faptul că e greu să fii selecţionat când nu ai jucat o bună perioadă de timp, opt luni. Când vii după o accidentare şi ai doar şase minute de competiţie adevărată în campionat e greu să ai ritm de joc şi să ai potenţă. Din acest punct de vedere fiecare trebuie să facă tot ce îi stă în putinţă să joace la echipele de club.

Eu aş fi vrut să îl ajut şi pe Marica. Dar să vii la echipa naţională după opt-zece luni de inactivitate din cauza accidentării lui şi să nu ai nici contract e destul de delicat. Regret absenţa lui, aveam nevoie de el. Sper să îşi găsească repede echipă. De ce să îl sun pe Ciprian Marica?", a declarat Iordănescu, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit Mediafax.

România va întâlni naționala Ungariei, în deplasare, la 4 septembrie şi naționala Greciei, pe teren propriu, trei zile mai târziu, în preliminariile Campionatului European de fotbal din 2016. După disputarea a şase etape din grupa F, România se află pe primul loc, cu 14 puncte.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE