Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Joseph Blatter nu se dă bătut. Elvețianul face apel la suspendarea din fotbal

Postat la: 11.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Preşedintele demisionar al FIFA, Joseph Blatter, a anunțat, prin vocea avocatului său, că va depune o contestaţie la Comisia de Apel față de suspendarea de opt ani, informează Le Figaro, citat de Mediafax.

"Vom face apel, bineînţeles", a spus Richard Cullen. FIFA a anunţat, sâmbătă, pe site-ul oficial, că Joseph Blatter şi Michel Platini au primit motivările deciziilor de suspendare din partea Camerei decizionale a Comisiei de Etică, astfel că acum pot face apel. 

Dacă nu vor avea câştig de cauză la Comisia de Apel, ultima speranță pentru Blatter şi Platini va fi la Tribunalul de Arbitraj Sportiv, de la Lausanne.
Preşedintele demisionar al FIFA, Joseph Blatter, şi şeful UEFA, Michel Platini, au fost suspendaţi, la 21 decembrie, pentru opt ani din toate activităţile fotbalistice de Comisia de Etică a forului mondial.

Platini este acuzat că a primit 1,8 milioane de euro din partea lui Blatter în 2011, pentru o activitate de consilier încheiată în 2002, fără contract scris.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE