Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Junalist sportiv UCIS pentru un comentariu postat pe Facebook

Postat la: 10.08.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: bbc.com

Meseria de ziarist sportiv poate fi periculoasă. Jurnalistul Rasim azer Aliyev a încetat din viaţă la vârsta de 30 de ani, duminică, la Baku, după ce a fost bătut de câţiva bărbaţi pentru că l-a criticat pe căpitanul echipei Qabala, Javid Huseynov, potrivit digisport.ro.

Fotbalistul a fost criticat pentru un gest de la meciul cu Apollon Limassol, din preliminariile Europa League.

La finalul partidei de joi, câştigată de Qabala cu scorul de 1-0, Huseynov a agitat un drapel al Turciei, rivală istorică a Ciprului, în faţa echipei Apollon.
"Huseynov nu ştie cum să se comporte.", a scris Rasim Aliyev, pe contul personal de Facebook. Ziaristul a menționat că fotbalistul ar trebui să fie suspendat din competițiile europene. Aliyev a primit un val de critici pe reţeaua de socializare pentru acest comentariu. Apoi, jurnalistul a fost invitat la un ceai de un bărbat care i-a spus că este vărul lui Huseynov.

"Când m-am dus, erau 5-6 bărbaţi şi m-au bătut.", a spus Rasim Aliyev după ce a fost internat în spital. Apoi, jurnalistul s-a stins ca urmare a unei hemoragii interne.

După decesul jurnalistului, clubul Qabala a anunţat că Javid Huseynov a fost suspendat pe termen nelimitat. La echipa de fotbal Qabala este legitimat și românul George Florescu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE