Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Juristul MApN Florin Talpan: Palmaresul aparține CSA Steaua indiferent ce zice Becali. Vrea să inducă suporterii în eroare

Postat la: 02.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

CSA Steaua i-a răspuns lui Gigi Becali, prin vocea juristului Florin Talpan, după conferința de presă susținută marți de latifundiar în care a încercat să demonstreze că deține palmaresul Stelei.

"Palmaresul aparţine Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, indiferent de ce zice dl. Becali. Vrea să inducă suporterii în eroare. Dl Becali să prezinte actul prin care s-a cedat (cu titlu gratuit sau oneros) palmaresul Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti privind fotbalul. Faptul că asociaţia a inserat această sintagmă de continuatoare a tradiţiilor Glorioase ale Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti nu înseamnă că este adevarată.

Judecătorii nu au rolul de a verifica conţinutul statutelor decât sub aspectul formalităţii (al inserării menţiunilor obligatorii conform legilor privind asociaţiile şi fundaţiile). Pe acest statut al asociaţiei nu există nicio semnătură a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Cei care au semnat nu făceau parte din structura Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti. Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti nu a fost membră a acestei asociaţii.

Prin urmare, palmaresul aparţine prin lege Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucuresti în temeiul Regulamentului de organizare şi functionare a Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti, art. 23 alin 1 lit. d) neexistând dovada cesiunii acestuia. Singurul act încheiat între Clubului Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti şi Asociaţie a fost acel protocol din 1999, care nu prevedea nimic în acest sens şi asupra căruia s-a pronunţat şi ICCJ", potrivit unui comunicat de presă.

Becali a declarat că este dispus să cedeze echipa de fotbal Ministerului Apărării Naţionale, dar să păstreze opt jucători şi patru-cinci juniori, cu care ar merge la o echipă finanţată de o primărie. Latifundiarul a anunțat că e interesat să investească la FC Petrolul.

Gigi Becali a devenit acționarul echipei de fotbal Steaua, care era administrată de AFC Steaua Bucureşti, la începutul anului 2003. Gigi Becali se află de mai mult timp în conflict cu CSA Steaua. Armata a obţinut în instanţă anularea mărcii înregistrate de echipa de fotbal a latifundiarului. În plus, contractul dintre FC Steaua şi CSA privind dreptul clubului de fotbal de a folosi terenurile din Complexul din Bulverdul Ghencea nu a mai fost prelungit, iar Chipciu și compania folosesc baza de pregătire din Mogoșoaia, iar meciurile de pe teren propriu sunt disputate pe Național Arena. Clubul Sportiv al Armatei Steaua Bucureşti a redeschis, de curând, Centrul de Fotbal pentru copii şi juniori. Oficialii CSA au anunţat că vor înfiinţa și o echipă de seniori.
.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE