Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












K1. Superkombat. Andrei Stoica își pune titlul mondial la bătaie în gala de la București

Postat la: 24.10.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Andrei Stoica, campion mondial la categoria sper cruiser își va pune pentru a patra oară centrua la bătaie în cadrul galei din data de 7 noiembrie, la Bucureşti. Stoica îl va înfrunta pe Jorge Loren, spaniolul care în cariera sa a înregistrat şi o victorie în faţa lui Bogdan Stoica. 

Cu opt succese consecutive, Stoica este hotărât să îl învingă pe KO şi pe Loren, aşa cum a făcut-o şi cu ultimii doi aspiranţi oficiali la titlul Superkombat, Moises Baute şi Fred Sikking. "Îi voi da o lecţie în meciul ăsta!", a fost mesajul transmis de campionul român pentru spaniolul cu 79 de victorii obţinute de-a lungul carierei.

Promotorul Eduard Irimia a anunţat că evenimentul de la Sala Dinamo, cu o capacitate de 2.500 de locuri, va programa un total de 13 confruntări, printre care şi un Mare Premiu Mondial la categoria grea. "Vom avea luptători din 12 ţări, iar evenimentul va fi compus din două gale, ambele transmise la nivel internaţional în peste 100 de ţări. Ne bucurăm că am reuşit să aducem marea finală la Bucureşti, întotdeauna eşti mulţumi când ai ocazia să organizezi evenimente majore la tine acasă", a spus preşedintele Superkombat.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE