Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Karim Benzema a fost EXCLUS din naționala Franței

Postat la: 10.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Atacantul Karim Benzema, își poate lua adio de la Campionatul European de fotbal care va fi găzduit de țara natală, în vara anului viitor.

Fotbalistul legitimat la gruparea Real Madrid nu va mai fi selecţionat în naţionala Franţei, după ce a fost pus sub acuzare în cazul de şantaj ce-l viza pe jucătorul formaţiei Olympique Lyon, Mathieu Valbuena, a anunţat, joi, preşedintele Federaţiei Franceze de Fotbal, Noel Le Graet, potrivit Mediafax.

"Benzema nu va mai fi selecţionat în naţionala Franţei. În cazul în care situaţia nu se schimbă el nu va face parte nici din lotul pentru Campionatul European de vara viitoare. Această sancţiune este valabilă până în martie 2016, dar ar putea fi extinsă şi pe perioada Campionatului European, în funcţie de progresele înregistrate de justiţie. Decizia a fost acceptată de selecţionerul Didier Deschamps", a spus Le Graet.

Karim Benzema este acuzat de "complicitate la tentativă de şantaj" şi "participare la asociere criminală". Internaţionalul francez a fost plasat sub control judiciar şi i s-a interzis să intre în contract cu victima, Mathieu Valbuena, şi cu celelate trei persoane inculpate în acest caz.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE