Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Kim Rasmussen este noul antrenor al echipei de handbal feminin CSM București. Prezentarea tehnicianului

Postat la: 18.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: eurosport.onet.pl

Echipa feminină de handbal CSM București ar putea fi pregătită tot de un antrenor din Damenarca. Conducerea clubului din capitala României i-a găsit înlocuitor Mettei Klit, care a demisionat la puțin timp după arestarea primarului Sorin Oprescu.

Kim Rasmussen va urmări din tribune meciul dintre CSM București și HC Zalău, dinliga națională de handball feminin și ar putea fi noul tehniical al campioanei. Până atunci, interimatul este susținut de Adrian Vasile.

Kim Rasmussen, în vârstă de 43 de ani, și-a început cariera de antrenor în 1990, lucrând cu echipe de tineret. După aceea, şi-a petrecut 8 ani la cârma formaţiei daneze Lyngby HK.

În prezent, ocupă funcția de selecționer al naționalei feminine a Poloniei, clasată pe locul 4 la Campionatul Mondial din 2013.

Constantin Căliman, director general la CSM București, a anunțat: "Am convenit de comun acord să încheiem contractul atât cu Mette, cât și cu Vetkova. Va fi prezentat în weekend sau luni noul antrenor cu care ne-am înțeles și Kim Rasmussen va fi noul antrenor la echipa de handbal feminin".

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE