Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Leo Grozavu, amenințat cu demiterea! Acuze grave la adresa antrenorului de la FC Botoșani

Postat la: 11.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: botosaninecenzurat.ro

Etapa a 10-a a Ligii I se poate încheia prost pentru Leo Grozavu. Antrenorul Botoșaniului a primit ultimatum din partea conducerii grupării moldovene să obțină o victorie în meciul cu Concordia Chiajna, de sâmbătă.

FC Botoșani a pbținut o singură victorie în acest sezon de Liga I, iar moldoveniiau fost eliminați din Cupa Ligii de Concordia Chiajna, în urma unei înfrângeri la scor de neprezentare.

"Dacă nu batem la Chiajna, ne despărțim de Leo. Cred că am avut destulă răbdare cu el. Leo a spus după meciul de Cupa Ligii că nu șefii îl țin pe bancă ci rezultatele, iar rezultatele le știe toată lumea. Mi-am pus toți suporterii în cap ținându-l în continuare. Am ajuns să mă înjure peste tot pe mine oamenii pentru că nu schimb antrenorul. Eu am crezut în proiectul lui Leo, dar așa nu se mai poate" a declarat pentru Mediafax finanțatorul Valeriu Iftime.

În plus, Grozavu a fost acuzat că își îmjură elevii de mamă.

"Am auzit și eu că și-ar înjura jucătorii. Dacă e așa, e foarte grav. Eu i-am spus de mai multe ori să-i încurajeze continuu pe jucători și să fie lângă ei. Când înjuri un om matur de mamă e ca și cum l-ai împușca! Reacția inversă e clară și se vede pe teren. Dacă nu se schimbă, poate fi final de carieră, nu de mandat pentru Leo", a mai spus Iftime.

Meciul Concordia Chiajna - FC Botoșani se va disputa sâmbătă, de la ora 18.30, în cadrul etapei a 10-a a Ligii I.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE