Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Leo Grozavu, CONCEDIAT de FC Botoșani. Iftimie: O să vină un antrenor care o să placă suporterilor

Postat la: 13.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Leo Grozavu nu mai are viitor la FC Botoșani. Remiza albă înregistrată de gruparea moldavă cu Concordia Chiajna, în etapa a 10-a a Ligii I, i-a fost fatală antrenorului. Finanțatorul echipei de fotbal din Botoșani, Valeriu Iftime, l-a înștiințat pe Grozavu că va fi înlocuit.

"Suntem în căutarea unui antrenor. Până mâine seară (n.r. - duminică seară) avem antrenor! Nu putem lua chiar pe oricine şi nu cred că banii fac totul. Vreau să vină o persoană care chiar ţine la Botoşani. Sunt convins că voi găsi un antrenor care crede cu adevărat în Botoşani. Nu va fi un nume mare, pentru că nu suntem nici Steaua şi nici Dinamo. O să vină un antrenor care o să placă suporterilor", a spus Valeriu Iftime, potrivit Mediafax.

Grozavu a fost instalat pe banca echipei botoșănene în ianuarie 2014. În mandatul lui, moldovenii au avut un parcus bun în campionat și au participat în premieră într-o competiție europeană.

"Chiar nu am nimic cu Leo, dar numai putem continua. Eu îl preţuiesc, dar e clar că trebuie un antrenor nou. Mâine(n.r. - duminică), o să încheiem contractul. Echipa a jucat destul de bine la Chiajna, dar trebuie mai mult pentru a câştiga. Cordoş a evoluat destul de bine, dacă revine şi Ngadeu, ne vom apăra şi mai bine bine. Rămâne de văzut cum dăm goluri", a adăugat Valeriu Iftime.

Leo Grozavu devine al cincilea antrenor mazilit de la începutul campionatului, după Bogdan Vintilă (FC Voluntari), Dan Alexa (ACS Poli), Tibor Selymes (Petrolul) și Sorin Cârțu.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE