Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liga 1. ASA Tg. Mureș - CSMS Iași 1-1, etapa a 22-a. Remiză între echipele celor doi antrenori italieni din Liga I, Bergodi și Napoli

Postat la: 11.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

ASA Tg. Mureș și CSMS Iași au remizat, scor 1-1, vineri seara, în al doilea meci al etapei a 22-a a Ligii I. Moldovenii au deschis scorul în ultimul minut al primei reprize.

Bole a centratiar Golubovic a punctat cu o lovitură de cap. În minutul 72, ardelenii au fost aproape de egalare. Grahovac a ieșit greşit pe o centrare, oar Mureşan a trimis pe lângă poarta goală. Gazdele au reușit în cele din urmă golul egalizator, cu trei minute înainte de final.

Balaur a înscris cu un voleu de la 20 de metri: mingea a lovt bara şi a intrat în plasa porţii lui Grahovac. De remarcat, că cele două echipe sunt pregătite de singurii antrenori italieni din Liga 1: Cristiano Bergodi (ASA Tg. Mureș) și Nicolo Napoli (CSMS Iași). Gruparea ardeleană ocupă locul 6, cu 32 de puncte, în timp ce formația din capitala Moldovei ucupă următoarea poziție în clasament, cu 29 de puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE