Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liga 1. ASA Tg. Mureș - Steaua 1-1, etapa a 20-a. Campioana și vicecampioana, departe de forma arătată în sezonul trecut / VIDEO

Postat la: 02.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: fanatik.ro

ASA Tg. Mureș și Steaua București au remizat, scor 1-1, miercuri seara, în cadrul etapei a 20-a a Ligii I. Meciul s-a disputat pe Cluj Arena.

Dacă la finalul sezonului trecut cele două echipe s-au întâlnit pentru câștigarea titlului, de această dată însă ASA și Steaua sunt departe de forma arătată stagiunea precedentă. În plus, Mirel Rădoi a demisionat de la Steaua iar Cristiano Bergodi e pe picior de plecare de la gruparea ardeleană. În tur, rezultatul a fost identic.

Prima ocazie clară a meciului a avut loc în minutul 26. Adi Popa a centrat de la marginea careului, dar Tade a trimis cu capul peste poartă. Oaspeții au copntinuat să atace, iar în minutul 37 Nicuşor Stanciu a țintit bara porţii lui Stăncioiu. Filip a fost mai norocos și a deschis scorul în minutul 41, cu un voleu din interiorul careului, după o lovitură liberă executată de Stanciu. După doar u minut, ardelenii au replicat. Balic a trimis din interiorul careului, dar Niţă a prins. Mureșenii au restabilit egalitatea în minutul 48. Ramiro Costa a fructificat un contraatac. Bucureștenii au fost aproape de un nou gol în minutul 63. Stanciu a șutat peste poartă. Portarul Stăncioiu și-a salvat echipa de la primirea unui gol în minutul 67. Portarul a respins cu un reflex extraordinar lovitura de cap a lui Hamroun.

În urma acestui rezultat, ASA Tg. Mureș ocupă locul 5, cu 32 de puncte în timp ce ASA Tg. Mureș e pe 6, cu 28 de puncte.

Cele două echipe

ASA Târgu Mureş: Stăncioiu - Velayos, Balaur, Bejan, Balici (Brandan '76) - Gorobsov, G. Mureşan - Jazvici, Axente (Voiculeţ '82), Dedov ( Romario '74) - Ramiro Costa. Antrenor: Cristiano Bergodi.

Steaua Bucureşti: Niţă - Râpă, Papp, Carp, Guilherme - Breeveld, Filip - Ad. Popa, Stanciu (Enceanu '90+1), Hamroun (Alcenat '81) - Tade (Tudorie '75). Antrenor: Dumitru Dumitriu.

Arbitru: Ovidiu Hațegan (Arad); arbitri asistenți: Aurel Oniță (Constanța), Alexandru Cerei (Cluj-Napoca); arbitru de rezervă: Flavius Alin Roșu (Timișoara) 

Observatori: Marian Salomir (Cluj-Napoca) - CCA, Cristian Vasc (Târgu Lăpuș) - LPF

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE