Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liga 1. ASA Tg. Mureș vs Steaua, etapa a 20-a. Altădată derby, azi un meci al suferinței. Ora și televizarea

Postat la: 02.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: zidezi.ro

Capul de afiș al etapei a 20-a a Ligii I este meciul ASA Tg. Mureș - Steaua București. Dacă la finalul sezonului trecut cele două echipe s-au întâlnit pentru câștigarea titlului, de această dată însă ASA și Steaua sunt departe de forma arătată stagiunea precedentă. În plus, Mirel Rădoi a demisionat de la Steaua iar Cristiano Bergodi e pe picior de plecare de la gruparea ardeleană. Înaintea confruntării, bucureștenii ocupă locul 5, cu 30 de puncte în timp ce echipa mureșeană e pe 6 cu 27 de puncte.

ASA şi Steaua s-au întâlnit de șapte ori în Liga 1, de trei ori s-au impus mureşenii, de trei ori bucureştenii, iar un joc s-a încheiat la egalitate.
Primul meci a avut loc pe 20 noiembrie 2010, 1-0 pentru bucureşteni la Târgu Mureş, gol marcat de Bilaşco în minutul 92. În stagiunea trecută, ASA a obținut două victorii din două posibile, 1-0 acasă (gol Axente) şi 1-0 în deplasare (gol Zicu).

În turul sezonului, la 15 august 2015 Steaua și ASA au remizat, 1-1. Scorul a fost deschis de Adi Popa, cel care a fructificat pasa primită de la Gregory Tade. În partea secundă, la nouă minute după reluarea jocului, Jazvic a reușit egalarea.

Pe lângă cele șapte confruntări, cele două s-au întâlnit în Cupa Românieii (2012-2013, FC Steaua - ASA 3-1) şi în Supercupa României 2015, FC Steaua - ASA 0-1, rezultat în urma căruia formaţia din Târgu Mureş a câştigat singurul trofeu din istoria oraşului.

Cristiano Bergodi va reîntâlni Steaua, pe care a antrenat-o în startul sezonului 2009-2010 (palmares în Liga 1 Orange: 6 jocuri - 3 victorii - 1 remiză - 2 înfrângeri).

Meciul dintre campioana și vicecampioana en-titre va avea loc ce Cluj Arena. Bucureștenii nu se vor putea baza pe Toșca și Varela, suspendați, și pe Chipciu, accidentat. Partida este programată miercuri, de la ora 20:30 și va fi televizată de TVR 1, Digi Sport 1, Dolce Sport 1 și Look TV.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE