Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1. Concordia Chiajna vs FC Botoșani, prologul etapei a 10-a. Grozavu e cu securea deasupra capului. Ora și televizarea meciului

Postat la: 12.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: looktv.ro

Concordia Chiajna și FC Botoșani deschid etapa a 10-a a Ligii I. Cele două echipe se vor întâlni sâmbătă, de la ora 18.30. Meciul va fi televizat de Digi Sport, Dolce Sport și Look Plus.

Ilfovenii și moldovenii s-au întâlnit săptămâna curentă și în primul tur al Cupei Ligii. Jucătorii pregătiți de Cornel Țălnar s-au calificat în sferturile de finală ale competiției după un succes categoric, scor 3-0. De partea cealaltă, Leo Grozavu a fost amenințat cu demiterea dacă FC Botoșani nu va obține trei puncte.

"Dacă nu batem la Chiajna, ne despărțim de Leo. Cred că am avut destulă răbdare cu el", a spus Valeriu Iftimie, finanțatorul grupării moldave, pentru Mediafax.

Înaintea meciului de sâmbătă, Concordia Chiajna ocupă locul 10, cu 8 puncte, iar FC Botoșani este pe poziția a 12-a, cu 6 puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE