Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liga 1, etapa 3, play-off. Astra a învins-o pe ASA Tg. Mureș și continuă să fie lider

Postat la: 18.03.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

După înfrângerea cu Steaua, Astra a reușit să se revanșeze în fața propriilor suporteri, scor 1-0, vineri seara în etapa a treia a play-off-ului. 

Gazdele au început tare iar Alibec a fost aproape să deschidă scorul ('1 și '5). La poarta cealaltă, ardelenii au ratat prin Ciolacu ('7) și N'Doye ('9). După un minute, gazdele puteau primi penalty la Alibec, care a fost faultat în careu de Matei, dar Istvan Kovacs a dictat corner pentru gazde.

Boldrin ('34) a luat la țintă bara transversală, cu un șut de la marginea careului. Teixeira a înscris unicul gol al confruntării în minutul 50, cu un șut la colţul lung.

În minutul 75, Alibec a căzut în careul adversarilor, după un contact cu portarul Stăncioiu. Giurgiuvenii au cerut penalty și eliminare, dar arbitrul i-a arătat cartonașul galben jucătorului de la Astra, pentru simulare. Silviu Lung junior și-a salvat echipa de la primirea golului egalizator, cu un reflez de zile mari. Asta e liderul campionatului, cu 32 de puncte, iar ASA ocupă locul 6, cu 20 de puncte.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE