Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA 1. FC Botoșani - Concordia 5-1, etapa a 23-a. Moldovenii au făcut spectacol în ultimul lor meci din 2015

Postat la: 18.12.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

FC Botoșani a surclasat-o pe Concordia Chiajna, scor 5-1, vineri seara în prologul etapei a 23-a a Ligii I. Gazdele au deschis scorul încă din minutul 13. 

Ngadeu a reluat cu capul în plasa porții adverse, din interiorul careului, după un corner executat de Martinus. Vașvari a dus scorul la 2-0, în minutul 21. "Decarul" moldovenilor a înscris cu un șut de la peste 30 de metri!

După doar un minut, Fulop a trimis mingea în transversală. Martinus a punctat și el în minutul 30, după ce Matache respinsese în față o minge trimisă de Ngadeu. Martinus a închis tabela cu un nou gol marcat în minutul 75. Faza a plecat de la Hadnagy.

Ilfovenii au marcat golul de onoare, cu cinci minute înainte de final, prin Marian Cristescu. Tot moldovenii au avut ultimul cuvânt de spus. Ivanovici a închis tabela în minutul 90+1.

În urma acestei victorii, FC Botoșani ocupă locul 9, cu 26 de puncte, în timp ce Chiajna e pe 12, cu 17 puncte.

Cele două echipe

FC Botoşani: Pleşca - Dimitrov, Ngadeu, Miron, Acsinte - Vaşvari, Bordeianu (Ivanovici ‘70) - Fulop (Cucu ‘54), Cabrera, Martinus - Hadnagy (Patache ‘80). Antrenor: Cristi Pustai

Concordia Chiajna: Matache- Bărboianu, Sârghi, Tincu, Voineag - Giurgiu - Constantinescu (Purece ‘32), Pană (Ţâră ‘64), Cristescu, Lazăr - Pena (Grădinaru ‘82). Antrenor: Adrian Falub.

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE