Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA EUROPA. Astra Giurgiu - West Ham United. Primul pas spre califiarea în grupele competiției. Ora meciului

Postat la: 30.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: giurgiuveanul.ro

Astra va evolua în această seară, de la ora 21.45, în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Europa, contra echipei engleze West Ham United. Meciul va avea loc pe arena "Boleyn Ground", din Londra.

Marius Șumudică și-a avertizat jucătorii că trebuie să de-a totul pe teren pentru a obține un rezultat bun.

"Sper să recuperăm jucătorii și la meciul cu West Ham să avem cât de cât prospețime fizică pentru că este o echipă care poate să îți dea cu terenul în cap.
Atâta timp cât valoarea lotului este de 140 și ceva de milioane de lire sterline, vă dați seama ce fel de jucători au. 35.000 de spectatori, cei mai fanatici din Anglia, deci va fi greu.
Dar noi ne ducem să muncim, să alergăm pentru fiecare minge, să încercăm să ne dăm viața, la figurat, pentru o prestație cât mai bună
", a spus Șumudică pentru Dolce Sport.

De partea cealaltă, englezii anunță că nu îi vor lua de sus pe giurgiuveni.

"Sunt o echipă bună. Astra e un club care a investit şi au mai mulţi jucători români buni. Anul trecut au eliminat-o pe Lyon. Pentru noi va fi un test bun", a spus înaintea confruntării antrenorul englezilor, Slaven Bilic, în presa britanică.
Pentru meciul din capitala Angliei, UEFA a decis ca brigada de arbitri să fie din Elveţia, formată din Adrien Jaccottet , Raffael Zeder şi Johannes Vogel, în timp ce Alain Bieri va fi rezervă.
Jaccottet are 32 de ani, este arbitru internaţional din 2012, şi se află în "Second Category
", a treia grupă valorică a arbitrilor europeni.

Revenirea în ţară a delegației Astrei este programată pentru vineri după-amiază.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE