Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA EUROPA. FC Botoșani - Legia Varșovia. Moldovenii vor să scrie istorie. Ora meciului și televizare

Postat la: 23.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: reporterntv.ro

FC Botoşani va evolua în această seară în manșa secundă a turului doi preliminar al Ligii Europa, împotriva echipei Legia Varşovia. Meciul este programat pentru ora 20.00 și va fi televizat de Digi Sport 1. În prima manșă, polonezii s-au impus pe teren propriu, cu 1-0.

"Sunt emoțiile de rigoare pentru că suntem în fața unei performanțe unice, dar va trebui să se așeze astrele și toate să fie cu noi, râuri, ramuri. Trebuie să avem șansă, să fim perfecți, foarte puternici. Suntem în fața unei performanțe unice și va trebui să facem un meci mare. Trebuie să-i încurajăm pe baieți, să le ținem pumnii. Nu pot să spun că nu avem presiune. La fiecare meci este presiune, chiar dacă ai prima șansă sau nu. Dacă suntem lipsiți de presiune scade automat și concentrarea. Îi putem surprinde cu soarele de afară, cu publicul spectator.

Sunt convins că fanii Legiei, care vor fi mult mai puțini decât suporterii noștri, vor încerca de multe ori să-i acopere. Fac un apel pe această cale la suporterii noștri ca la acest meci să nu mai privească jocul ca la teatru, sa fie alături de noi, de baieți, să-i încurajeze din primul până în ultimul minut, pentru că atunci când au fost alături de baieți au fost răsplătiți. Să speram că la final vom rămane minute bune pe stadion să aplaudăm eroii unei calificări", a declarat Leo Grozavu, potrivit site-ului oficial al grupării moldave.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE