Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












LIGA EUROPA. West Ham United - Astra 2-2. Calificarea în turul trei preliminar se decide la Giurgiu

Postat la: 30.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Astra a încheiat la egalitate meciul disputat în deplasare cu West Ham United, scor 2-2, în prima manșă a turului trei preliminar al Ligii Europa.

Giurgiuvenii au început bine meciul disputat pe stadionul "Boleyn Ground", din Londra, iar în minutul 21 Teixeira a ratat de puțin ținta. Cei care au deschis scorul au fost însă, gazdele. În minutul 23, ecuadorianul Enner Valencia a marcat cu o lovitură de cap.

Cu două minute înainte de pauză, Silviu Lung junior a salvat-o pe Astra de la primirea unui nou gol. Ogbonna a trimis cu capul, dar portarul oaspeților a respins cu un reflex de zile mari. Lung junior nu a mai putut interveni și în minutul 51. Mauro Zarate a înscris la capătul unei acțiuni personale. Din minutul 59, gezdele au evoluat în inferioritate numerică. Collins a fost eliminat după ce a văzut al doilea cartonaș galben.

După două ocazii irosite în minutele 62 și 63, Boldrin a marcat pentru Astra, în minutul 71. Brazilianul a punctat cu un șut de la distanță. Finalul partidei le-au aparținut elevilor lui Șumudică. Italianul Ogbonna a marcat în propria poartă, iar scorul a devenit 2-2. În prelungirile partidei, gazdele au solicitat lovitură de pedeapsă, iar antrenorul Slaven Bilic a fost trimis în tribună, după ce a protestat.

Meciul retur va avea loc la data de 6 august, la Giurgiu.

Cele două echipe

West Ham United: Adrian - O'Brien (Burke '35), Collins, Ogbonna, Cresswell - Kouyate, Oxford, Noble - Payet - Zarate (Jarvis '76), E. Valencia (Maiga '37). Antrenor: Slaven Bilici.

Astra Giurgiu: Lung jr. - Queiros, Geraldo, Găman, Junior Morais - Seto, Boldrin (Dandea '86) - Enache, Teixeira, William (Florea '76) - Budescu (Lovin '90+1). Antrenor: Marius Şumudică.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE