Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Liga I își schimbă denumirea. Liga Profesionistă de Fotbal a semnat un contract de imagine

Postat la: 16.11.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: lpf.ro

Liga Profesionistă de Fotbal a încheiat, luni, un parteneriat de imagine cu Orange România. În urma acestui contract, principala competiție de fotba din România se va numi Liga I Orange, informează lpf.ro.

Noii abonaţi ai companiei de telecomunicaţii vor avea acces nelimitat la meciurile din prima ligă pe telefon, tabletă sau laptop.

Pentru foarte mulți microbiști numele Orange a devenit sinonim cu fotbalul, în urma unui întreg șir de proiecte dedicate, precum susținerea unuia dintre cele mai mari cluburi de fotbal din România, pachetul PrePay Suporter sau aplicația Fotbal Info, dar și prin parteneriatele pentru competițiile internaționale UEFA EURO 2012TM și UEFA EURO 2016TM. Noul acord, impreună cu noua ofertă, vin să completeze acțiunile în care ne-am implicat de-a lungul anilor în lumea fotbalului, pentru a aduce acest sport îndrăgit de români mai aproape de clienții noștri, atât pe teren, cât pe televizor și pe telefonul mobil", a declarat Jean-François Fallacher, Chief Executive Officer al Orange România.

La finalul lunii septembrie, Orange TV avea peste 250.000 de abonaţi. Tot până atunci, aplicația Orange TV Go, prin care clienții pot urmări până la 78 de canale TV, filme și seriale pe smartphone și tabletă, a fost descărcată de peste 1.350.000 de ori.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE