Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Lotul Stelei pentru meciurile cu Partizan Belgrad, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor

Postat la: 25.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: lpf.ro

Steaua se pregătește de dubla cu Partizan Belgrad, din turul trei preliminar al Ligii Campionilor. Lotul oș-albaștrilor pentru meciurile împotriva campioanei Serbiei este următorul:

Portari: Florin Niță, Valentin Cojocaru
Fundași: Cornel Râpă, Paul Papp, Alin Toșca, Sitya Guilherme, Jean Sony Alcenat, Cătălin Carp, Fernando Varela
Mijlocași: Alexandru Chipciu, Lucian Filip, Nicolae Stanciu, Sulley Muniru, Jugurtha Hamroun, Vlad Mihalcea, Nicandro Breeveld, Aymen Tahar, Ionuț Neagu, Răzvan Grădinaru, Alexandru Târnovan, Rareș Enceanu, Adrian Popa,
Atacanți: Alexandru Tudorie, Gabriel Iancu, Gregory Tade

Prima manșă se va disputa la București, pe "Arena Națională", miercuri, 29 iulie, de la ora 21:30. Suporterii nu vor avea acces în stadion, deoarece campioana mai are o etapă de suspendare. Returul se va disputa la Belgrad, o săptămână mai târziu, miercuri, 5 august, de la ora 20:45.
În turul doi preliminar al Ligii Campionilor, Steaua a trecut de campioana Slovaciei, AS Trencin, cu scorul de 4-3 la general, în timp ce Partizan a eliminate formația formaţia georgiană Dila Gori, cu 3-0, după cele două manșe.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE