Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Se întoarce Lucian Sânmărtean în Liga I? Surse: Din câte am înţeles, ar fi semnat deja

Postat la: 15.09.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gruparea arabă Al Ittihad a anunțat, prin intermediul paginii oficiale de twitter, că marocanul Mbark Boussoufa (31 de ani), care a mai evoluat la echipe precum Anderlecht, Anji Makhachkala şi Lokomotiv Moscova va semna un contract valabil pe doi ani.

La miezul nopții se va încheia perioada de transferuri din Arabia Saudită. În aceste condiții, Lucian Sânmărtean (35 de ani) ar putea să nu mai aibă loc la Al Ittihad, pentru că numărul maxim de patru jucători străini din lot s-ar depăși. Sânmărtean a fost integralist în ultimul meci de campionat al celor de la Al Ittihad, 2-1 cu Najran.

Perioada de transferuri din Liga 1 s-a încheiat pe 7 septembrie, dar sport.ro a anunțat că Sânmărtean ar fi semnat cu Astra Giurgiu. "Venirea lui Mbark Boussoufa la Al Ittihad înseamnă despărţirea de Lucian. El a negociat cu Astra Giurgiu, din câte am înţeles, ar fi semnat deja", ar fi declarat un prieten al fotbalistului pentru sursa citată.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE