Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Luis Suarez s-a ales cu o pedeapsă drastică după meciul cu echipa lui Gâncă, Espanyol Barcelona

Postat la: 08.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Luis Suarez, atacantul FC Barcelona a primit o suspendare de două etape pentru că a provocat un scandal la vestiare, după meciul disputat în Cupa Spaniei cu echipa Espanyol Barcelona, condusă de tehnicianul român, Costel Gâlcă.

Comisia de Disciplină a federației Spaniole de fotbal a decis ca pedeapsa sa fie valabilă doar pentru meciurile din Cupa Spaniei, scrie marca.ro.
De asemena, Pape Diop şi Hernan Perez, ambii de la Espanyol, eliminaţi în meciul respectiv, au fost suspendaţi câte un joc. Diop, care l-a înjurat pe Suarez în timpul meciului, a primit circumstanţe atenuante, Comisia de Disciplină ajungând la concluzia că a fost provocat de fotbalistul uruguayan.

Atacantul Luis Suarez (FC Barcelona) a provocat un scandal pe tunelul spre vestiare, la finalul meciului cu Espanol scor 4-1, din prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei, informează site-ul rmcsport.com, citând raportul arbitrului.

"După meci, pe culoarul ce ducea la vestiare, Luis Suarez i-a aşteptat pe jucătorii de la Espanol, s-a îndreptat cătrei ei şi le-a spus: «V-am aşteptat, veniţi aici. Sunteţi nişte rebuturi». În urma acestor atacuri verbale a avut loc o încăierare între jucătorii celor două echipe. Personalul de securitate şi stafurile tehnice au încercat să intervină pentru a aplana conflictul", a scris arbitrul Juan Martinez în raport, conform site-ului rmcsport.com.
Conform Catalunya Radio, jucătorul Pape Diop de la Espanol i-ar fi spus lui Suarez în timpul meciului: "Vă voi rupe". Pape Diop a şi fost eliminat în minutul 75, după ce l-a insultat pe internaţionalul uruguayan.

FC Barcelona a acâștigat meciul disputat pe teren propriu cu echipa pregătită de Costel Gâlocă, Espanol Barcelona, miercuri, cu scorul de 4-1 în prima manşă a optimilor de finală ale Cupei Spaniei.

Golurile învingătorilor au fost marcate de Messi (13), (44), Pique (49) şi Neymar (88), în timp ce pentru oaspeţi a înscris Caicedo (9).

 

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE