Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Maradona și-a anunțat candidatura la conducerea FIFA: "Sunt puternic. Vreau să muncesc"

Postat la: 29.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: sports.ndtv.com

Fostul internațional argentinian Diego Maradona va candida la președenția FIFA. Sud-americanul a făcut anunțul pe pagina personală de Facebook. Maradona a mărturisit că a fost puternic afectat de dispariția tatălui său, dar a trecut peste durere.

"Le spun tuturor argentinienilor că sunt puternic, că nu voi face pauză, că sunt mult mai puternic şi mai determinat. Dar atenţie, atunci când vreau ceva, vreau cu tot ce am mai bun, vreau să muncesc, vreau pentru FIFA şi, în special, vreau pentru familia mea, pentru că ştiu că a suferit la fel de mult ca mine", a spus Maradona.

La ultimele alegeri pentru preşedinţia FIFA, din data de 29 mai, el l-a sprijinit pe prinţul iordanian Ali Bin Al Hussein, care a pierdut în faţa lui Joseph Blatter. "El Pibe d'Oro" l-a criticat de nenumărate ori pe fostul președeinte Blatter.

De asemenea, fostul internaţional brazilian Zico și-a anunțat candidature la conducerea FIFA.Federația Internațională de Fotbal (FIFA) a stabilit pentru data de 26 februarie 2016 alegerile noului președinte al forului mondial.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE