Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marica e al cincilea dinamovist care a semnat cu Steaua, în ultimii ani. De ce și-a trădat echipa de suflet

Postat la: 15.01.2016 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Sursa foto: digisport.ro

Atacantul Ciprian Marica este al cincilea dinamovist care ajunge la Steaua în ultimii ani, după Adrian Cristea, George Țucudean, Srgian Luchin și Gabriel Tamaș.

''Așa cum am anunțat în primele secunde ale anului, am ales echipa care m-a dorit cel mai mult, Steaua București. Am venit cu inima deschisă, voi da toată energia mea pentru a câștiga toate trofeele puse în joc și pentru a duce echipa în UEFA Champions League. Vin în Romania pentru România! Le mulțumesc antrenorului, conducerii executive și patronului pentru insistența cu care m-au dorit la echipă și le mulțumesc și celor din mass-media pentru interesul pe care mi l-au arătat. Nu a fost nici un mister, negocierile le-au purtat reprezentanții mei, spun asta pentru cei care m-au așteptat în diferite locații. Sper să avem o colaborare foarte bună și sper că vom face performanțe pentru România!'', a declarat Marica, pentru steaua fc.com.

Marica este al patrulea transfer perfectat de Steaua în această iarnă, după Mihai Pintilii, Alex Bourceanu și sârbul Marko Momcilovic.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE