Acest site foloseste cookies. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor Afla mai multe! x












Marius Niculae a sărit în apărarea lui Gabi Tamaș, în scandalul cu Steaua: "S-a băut doar suc şi apă"

Postat la: 22.07.2015 | Scris de: ZIUA NEWS

0

Gabi Tamaș are un aliat de marcă în scandalul cu Steaua. Marius Niculae susține că fundașul nu a consumat băuturi alcoolice vineri noapte şi a ajuns acasă la timp. Steaua l-a exclus din lot pr Tamaș și ulterior i-a reziliat contractul cauză că a petrecut într-uin club și nu s-a prezentat la antrenamentul premergător meciului cu Pandurii Tg. Jiu, din etapa a doua a Ligii I.

"Acea poză a fost făcută la ora 11. Gabi trebuia să fie acasă la 12, pentru că avea amendă în contract. La 11:45, l-am lăsat acasă şi am plecat. Gabi Torje nu a fost cu noi. Mai departe, nu ştiu, dar eu l-am lăsat pe Gabi acasă, eu m-am dus acasă şi asta a fost tot.

Cei de la Steaua se pot duce şi să ia nota de plată de la club. S-a băut doar suc şi apă. Nu exagerez. Cât a fost cu mine, Gabi Tamaş nu a băut absolut nimic. Bag mâna în foc şi se poate dovedi cu probe", a spus Marius Niculae, la Digi Sport.

Niculae este de părere că Steaua trebuia să-i mai acorde o șansă și să nu-l concedieze.

"E supărat, normal. Nu te simţi bine şi nu te face mândru să ieşi pe uşa din dos. Eu zic că s-a greşit. Mi s-a părut o măsură mult prea dură. Puteau să-i dea o amendă, să-l reprimească şi să-l dea afară la prima abatere.

E un jucător valoros. Din punctul meu de vedere, ca dinamovist, e bine că nu mai e acolo, pentru că e cel mai valoros fundaş şi Steaua este mult mai slabă", a mai spus Marius Niculae.

DIN ACEEASI CATEGORIE...
albeni
Adauga comentariu

Nume*

Comentariu

ULTIMA ORA



DIN CATEGORIE

  • TOP CITITE
  • TOP COMENTATE